Tentang Kami

HEBEI HEX IMP. & EXP. PERUSAHAAN mangrupikeun perusahaan anu fokus kana ngekspor ramuan atah, ramuan olahan awal, ekstrak pepelakan, kembang kembang, téh hérbal, sari sato, suplemen kaséhatan alami. Perlakuan alami tradisional parantos dijantenkeun perawatan kaséhatan mainstream di panjuru dunya saabad-abad. Hérbal ieu asalna tina tangkal, kembang sareng pepelakan anu aya di alam liar sareng parantos dibudidayakan pikeun sipat penyembuhanana mangtaun-taun.

  • about_img
  • about_img
  • about_img

Hérbal Cina Tradisional

Prosés Produksi

PERUSAHAAN jaga pisan dina milih hérbal sareng produk hérbal. ogé ngagaduhan dasar penanaman bébas polusi sareng pabrikan dina ngolah ubar tradisional Tiongkok (TCM). HEX milih pabrik sacara saksama sareng terus-terusan ngawaskeun prosés kontrol kualitas pikeun produk kami.

index_rightimg

Produk Anyar

  • ABoutimg

    Gan Mao Ling (Pilem dilapis tablet)

    Ngarojong kasihatan sistem pernapasan, sistim imun, sistem saraf, sinus, burih sareng usus sareng kasajahteraan umum awak.

  • ABoutimg

    HuoXiangZheng Qi Wan

    Ngarojong kasihatan sistem imun sareng sistem pencernaan. Ngabantosan pikeun ngirangan kasusun beuteung. Bahan Patchouli, Daun Perilla, Angelica dahurica, Atractylodes macrocephala (diaduk), kulit Tangerine, Pinellia (didamel), Magnolia (didamel tina jahé), Poria, Platycodon, licorice, beuteung pot, jujube, jahé. Asesoris: Teu aya Sipat Produk ieu pél pekat coklat pekat; seungit, amis sareng rada pait. Pancegahan 1. Diét kedah enteng. 2. Sanés naséhat ...

  • ABoutimg

    Obat Tradisional Cina

    Obat patén tradisional Tiongkok nyaéta pil, bubuk, persiapan kapsul, cairan lisan sareng olahan ubar tradisional Tionghoa anu didamel tina potongan hérbal Cina. Éta tiasa dianggo pikeun ngubaran panyakit, nyegah panyakit sareng ngamajukeun kaséhatan.

  • ABoutimg

    Ekstrak Cranberry

    Ékstrak Cranberry : Ékstrak Cranberry ngandung flavonoid alami sareng Procyanidins, anu tiasa mulangkeun vitalitas Kolagén, ngajantenkeun kulit lemes sareng elastis, mangrupikeun sunshade alami, tiasa ngahalangan karusakan UV kana kulit, fungsi antioksidan anu hadé, anti sepuh, ngajaga kaséhatan kardiovaskular, tapi ogé pencegahan épéktip sareng pangobatan adjuvan tina inféksi saluran kemih awéwé dewasa

  • ABoutimg

    Ekstrak Diosgenin

    Ekstrak Diosgenin: Disebut "emas ubar" dina widang médis. Diosgenin mangrupikeun bahan baku dasar anu penting pikeun produksi hormon stéroid. Hormon stéroid gaduh anti inféksi anu kuat, anti alergi, anti virus sareng épék farmakologis anti-shock, nyaéta pangobatan rematik, kardiovaskular, leukemia limfoblastik, éncephalitis sélulér, panyakit kulit, anti tumor sareng penderita kritis panggunaan penting tina ubar; Éta mangrupikeun bahan baku tina kakandungan Ketenolo ...

  • ABoutimg

    STEVIOSIN

    Stevioside (CNS: 19.008; INS: 960), ogé katelah Stevioside, mangrupikeun glikosida anu diekstraksi tina daun Stevia Rebaudia (Stevia), kulawarga pepelakan dina kulawarga komposit. Nilai kalori gula stevia ngan ukur 1/300 sukrosa, henteu nyerep saatos asupan awak manusa, henteu ngahasilkeun panas, cocog pikeun penderita diabetes sareng penderita penderita pemanis. Nalika Stevia dicampurkeun sareng sukrosa fruktosa atanapi gula anu isomerisasi, rasa amis sareng rasa na tiasa ningkat. Tiasa dianggo pikeun permén, muih, inuman, s ...

Blog Kami

index_news

Khasiat Ékstrak Mawar

Khasiat sareng tujuan sipat Lemes, tiasa ngagampangkeun émosina, nyaimbangkeun éndokrin, nyéhatkeun getih, ngageulisan perawatan kulit, ngatur ati sareng lambung, ngareureuhkeun kacapean, ningkatkeun kabugaran jasmani, acuk mawar ngagaduhan rasa anu hipu sareng elegan, anu tiasa ngagentoskeun émosi sareng ngagentoskeun Ngaleungitkeun déprési, éta tiasa ningkatkeun e ...

index_news

Powderedit Cordyceps

Metode nyokot Candak hiji séndok téh unggal waktos, sakitar 1 dugi 1,5 gram, sareng bawa ku cai haneut, satengah jam saatos sarapan sareng tuang, bahkan satengah bulan. Dosis sadidinten Dosis harian anu pangsaéna nyaéta 2 dugi ka 3 gram, sakali énjing-énjing sareng sakali sonten. Nyandak waktos Numutkeun prinsip ...

index_news

Standar Pikeun Ekstrak Herbal Cina

Seuseueurna seueur ekstrak pangobatan tradisional Tionghoa utami diekspor. Ieu panginten aya hubunganana sareng kanyataan yén masih seueur bénten-bénten dina pandangan sari obat Cina ngeunaan sari ubar Cina. Seueur jalma mikir yén ekstrak pangobatan Cina bénten pisan sareng tr ...

index_news

Khasiat Téh Mekar buah

Reconcile Spleen And Stomach Jérman nectar kembang ngandung sajumlah ageung vitamin C, sareng sababaraha rupa buah sareng kembang ngagaduhan ciri anu masing-masing. Diantarana, anggur amis dina rasa, dao tenang di alam, ngadahar ati sareng ginjal, nyéhatkeun qi sareng getih, ngamajukeun cairan awak, ngamajukeun ...

index_news

Pangobatan Bahan Pangobatan

Sistem Bersih Cabut rumpun, keusik sareng bagian sanés ubar. Numutkeun sarat spésiés anu béda, sababaraha kedah ngikis kulit, sapertos akar peony bodas; sababaraha kedah neukteuk babakan anu atos, sapertos gabus; sababaraha kedah miceun sirah reed, akar serat sareng dahan sésa sareng angkat ...